Vragen  Contact  Informatie
Ji Yuan Tang - Traditionele Chinese Geneeswijze

Vacature: Senior TuiNa therapeut / docent

Ji Yuan Tang is een praktijk voor Traditioneel Chinese Geneeskunde met een team van enthousiaste en professionele therapeuten. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie. Waar mogelijk werken wij samen om onze patiŽnten zo goed mogelijk te helpen. Wij proberen continu onze behandeltechnieken te verbeteren en zien klassieke teksten als basis voor onze vakkennis. Onze praktijk heeft vestigingen in Zoetermeer en Amsterdam.

Senior TuiNa therapeut / docent
Fulltime (40 uur)

Vanwege uitbreiding van onze praktijk zoeken wij een gedreven collega met specialisatie TuiNa-therapie die met ons wil samenwerken. U praktiseert zowel in onze praktijk in Zoetermeer als in Amsterdam. Tevens geeft u TuiNa lessen voor beginners en gevorderden (ca. 10 dagen in het jaar, ook in het weekend). In het team functioneert u als senior, u initieert kennisuitwisseling en bewaakt mede de kwaliteit van behandelingen.

Functie-eisen

Wij bieden

Bent U geÔnteresseerd? Email dan uw CV en motivatie naar info@jiyuantang.nl of stuur uw sollicitatie naar Praktijk Ji Yuan Tang, Napelsgeel 129, 2718 CD Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ki-Jan Go, kgo@jiyuantang.nl.