Vragen  Contact  Informatie
Ji Yuan Tang - Traditionele Chinese GeneeswijzeTherapeuten

Ki-Jan Go
Ki-Jan beoefent en doceert al meer dan 10 jaar Taiji en Qigong onder supervisie van grootmeester Fei Baonong. Vanuit deze achtergrond en interesse heeft hij TuiNa therapie en Klassieke Chinese Acupunctuur gestudeerd. Hij heeft zijn opleiding gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. an 2006 tot juni 2013 was hij als TuiNa-docent verbonden aan deze academie. Hij was van 2006-2011 ook docentbegeleider tijdens de jaarlijkse stage naar Qingdao, China. Naast diverse bijscholingen zoals Treatment of Male Disorders, Moving Women's Blockages, Voedingsleer, heeft hij gepraktiseerd onder supervisie van Dr. Li Jie. Tevens heeft hij meerdere malen stage gelopen in het 2nd People's Hospital in Qingdao in China en gaat hij sinds oktober 2007 jaarlijks naar de Shandong TCM-universiteit in Jinan, China om een Master course te volgen op het gebied van Acupunctuur en TuiNa. In 2010 heeft hij op uitnodiging van Josef MŁller in Zurich een tweedaagse nascholing TuiNa therapie gegeven.

Mey-Chin Roslyn Go
Roslyn heeft de vereiste opleidingen tot Acupuncturist (Klassieke Chinese acupunctuur) en Herbalist (Chinese kruidentherapie) gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. Zij richt zich voornamelijk op het behandelen van gyneacologische en dermatologische klachten. Ter verdieping van haar TCG-kennis heeft zij stage gelopen in het 2nd Peoples Hospital in Qingdao, China. Na een intensieve stage te hebben gevolgd bij Dr. Li Jie praktiseert zij ook in een TCG-praktijk voor vrouwen in Amsterdam, waar zij vrouwen /koppels met een kinderwens begeleidt. Zij heeft diverse bijscholingen gevolgd waaronder: Huang Di Nei Jing (Klassieke Medische teksten), Healing with whole Foods-voedingsleer, Male Disorders (Peter Deadman), Gyneacology (Bob Flaws), Obstetric Acupuncture (acupunctuur voor zwangerschapsklachten en voor/tijdens de bevalling), Treatment of skin diseases with Chinese Medicine (Mazin Al-Khafaji) en Acupuncture along the Six Confirmations of the Shanghan Lun en Jin Gui Yao Lue Womenís Diseases (Arnaud Versluys). En onlangs heeft zij in oktober 2010 in Jinan, China een twee jarige Master Course Shang Han Lun en Jin Gui Yao Lue succesvol afgerond. De studie betrof het bestuderen van twee TCM klassiekers over diagnosestelling van een grote verscheidenheid aan klachten en de behandeling met Chinese kruiden.

Ruud Vercammen
Ruuds interesse in de Chinese geneeskunde is gegroeid vanuit de traditionele Chinese krijgskunsten (Bagua, Xingyi, Taiji, Qigong) die hij nu ruim achttien jaar beoefent. Gezondheid, zelfverdediging en geneeskunde zijn in China nauw met elkaar verbonden. Ruuds stap naar TCG (TuiNa therapeutische massage en Acupunctuur) was dus vanzelfsprekend. Vanuit de krijgskunsten heeft hij een brede kijk gekregen op het menselijk lichaam. Deze kennis benut hij dagelijks in de praktijk door zijn patiŽnten gerichte oefeningen mee te geven ter bevordering van hun herstelproces. Zelfredzaamheid en bewustwording van de patiŽnt zijn een belangrijk onderdeel in Ruuds behandelingen.
Inmiddels is Ruud gediplomeerd Acupuncturist en TuiNa-therapeut. Ook geeft hij les in onder andere de traditionele interne Kungfustijlen Bagua Zhang en Xingyi Quan. Het menselijk lichaam is een bron van kennis voor Ruud. Het blijft hem, in al zijn facetten, elke dag weer intrigeren.